Stag. Docent Pedagogiek Horeca & Toerisme Heerlen 3e jr.

Uren: 24
Opleiding: Horeca & Toerisme
Standplaats: Heerlen
Vergoeding: max € 300,00

Wij zijn voor het team Horeca & Toerisme, Heerlen op zoek naar een Stagiair, Leerjaar 3 voor 0,6 fte van de opleiding Pedagogiek.

Stage begeleider: D. Bartel. Stage periode: 01.09.2024 t/m 01.07.2025

VISTA college
VISTA college is dé opleider van het Zuiden met verschillende locaties in Zuid-Limburg. Onze opleidingen en cursussen bieden jongeren en volwassenen toekomstperspectief. We bereiden ze voor op een wereld die voortdurend in beweging is. Dat doen we door ondernemend en innovatief te zijn en samen te werken met het bedrijfsleven. Samen ontwikkelen we Limburgse krachten voor morgen.

Een stage bij VISTA college

Bij een stage bij VISTA college staat het leren van de docent of medewerker in opleiding centraal. Je zult authentieke en beroepsmatig relevante leertaken uitvoeren op de werkplek. Dit betekent dat je praktijkervaring opdoet en je professionele identiteit ontwikkelt, ondersteund door relevante theorie. Het leerproces vereist goede begeleiding, zowel op de werkplek zelf als vanuit de (leraren)opleiding.

Bij VISTA college word je begeleid door ervaren werkplekbegeleiders van de opleidingsschool mbo-docent Limburg.

Wat mag je van ons verwachten?
Bij VISTA college zien we wat jij voor leerlingen en collega’s mogelijk maakt. Wij zorgen voor een goede werksfeer en veel vrijheid. Je stagevergoeding bedraagt € 300,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Enthousiast?
Leuk dat je ons team wilt komen versterken! Je stuurt ons je sollicitatie door vóór 1 augustus 2024 het formulier in te vullen dat je via onderstaande knop bereikt.

Wil je eerst meer informatie?

Mail dan gerust naar Vivian Vrehen (schoolopleider), via v.vrehen@vistacollege.nl of bel via 06-25143136.

Voor vragen m.b.t. het sollicitatieproces kun je mailen naar Eveline Munnichs (senior medewerker VISTA academie) via e.munnichs-vangulick@vistacollege.nl of bel via 06-28535057.

Je hoort snel van ons!

Solliciteer op deze stageplek